Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
 
24
okt
2019
Malmö
Rådhuskällaren
Rådhuset
Stortorget 2
Malmö,
Sweden

Välkomna till en kväll i whiskyn´s tecken!

Under kvällen den 24 oktober kommer vi under ledning av medlemmar i Malmö Malt Whisky Society att få en inblick i den skotska whiskyn´s stormiga historia – från lönnbränning, förbudstider, statliga lagar och skatter till världssuccé - och få en inblick i hur den för gommen underbara och smakrika whiskyn framställs – från mältning till destillering och lagring. Efter denna inledning kvällens höjdpunkt, provning av fyra utvalda single malt whisky.

Tycker du inte om whisky? Då har du inte smakat en mjuk Macallan eller den mildaste av alla, Cardhu. För den som älskar tjärat rep, havets storm och sälta finns där underbara whisky från de olika öarna i Atlanten och Nordsjön. Nu har du chansen pröva dig fram till din favorit under kunnig ledning i form av våra medlemmar Håkan Rylander och John Helgesson.

Vi samlas i baren i Rådhuskällaren kl 18.00.  Äter en bit mat och går sedan, ca kl 19.00, över till Kompanihuset där vi genomför provningen och njuter av whiskyn.

Ta gärna med dig din make/maka, partner, särbo, kompis – dröj inte med att anmäla dig. Du anmäler dig och dina gäster via länken nedan. Vi välkomnar också deltagare från andra rotaryklubbar. Begränsat antal platser så dröj inte med att anmäla dig.

 

När:                                   Torsdag 24 oktober 18.00-21.00

Var:                                    Samling i baren på Rådhuskällaren 18.00 för en bit mat och därefter whiskyprovning i Kompanihuset

Anmälan:                         Bindande anmälan senast torsdag 17 oktober

Deltagaravgift:               500 kr/person, inklusive mat, whisky och lokal. Skall vara inbetald till klubbens bankgirokonto 5336-3487 senast 17 oktober     

Om du har frågor om kvällen - Håkan Rylander och John Helgesson är bäst skickade svara på dessa!   

Hjärtligt välkomna!

Sláinte!

 

Hälsar

Karl-Erik Grevendahl

President Malmö Rotaryklubb