jun
Sweden

Möt rysslandskännaren Kristian Gerner

Ryssland och Ukraina igår, idag - och i morgon

Ryssland anföll Ukraina för att söka återskapa det gamla imperiet. Ukraina står för ett demokratiskt alternativ och upplevdes av Putin som ett dödligt hot. Kristian Gerner berättar om bakgrunden till Ukrainakriget, tar upp att det ett årtionde tillbaka fanns en alternativ möjlighet för Ryssland, och avslutar med en diskussion om framtiden för respektive Ryssland och Ukraina.

Du kan vara med på mötet både på plats och digitalt från din kammare och då ansluter till mötet via denna länk:

Föredraget börjar ca 12.40. Anslut gärna några minuter innan.

Anmälan till lunchen på Savoy ligger öppen till och med onsdag 8 juni 12.00. Avvikelser noterar du i anmälans kommentarsfält. Lunchen kostar 152:-/person och du betalar till vårt Swish 123 492 5103

Har du problem med anmälan, ringer du vår klubbmästare Kristian Augustsson på telefon 076-870 9055.

Om du efter att du anmält dig, skulle få förhinder, glöm inte avanmäla eller meddela Kristian!

Varmt välkomna!

hälsar