17
dec
2020
Malmö
Digitalt möte

Sweden

Vi följer vår tradition med boktips inför julen och har bjudit in Akademibokhandeln att stå för dessa!

"Julen närmar sig med stormsteg och trots att året har kommit med många prövningar så har den också kommit med mer tid för läsning och hyllorna står fulla med roliga nyheter för alla. Vi är otroligt glada över att kunna nå ut till er i år också, även om vi inte har möjlighet att träffas ansikte mot ansikte.

Vi erbjuder er såklart 20% rabatt på ett helt köp i vår butik på Hansa fram till den 31/12 – 2020. Berätta vem ni är - eller visa mailet när ni handlar hos oss, så lägger vi in rabatten! Om ni är i riskgrupp och vill skicka någon som handlar åt er, så går det så klart också bra!

Om man inte vill komma in i butiken under våra öppettider, går det jättebra att antingen avtala tid med oss så ni blir insläppta innan öppning. Ni kan även be oss möta er utanför butiken och kan då betala med swish. Enklast är om ni mailar eller ringer i god tid och meddelar vad ni vill ha, så har vi även möjlighet att slå in - ifall ni önskar det!

Vill ni bläddra i årets julkatalog digitalt, så ligger den på länken nedan och är full med inspiration och erbjudanden!

https://www.e-magin.se/paper/0kbdqppb/paper/1#/paper/0kbdqppb/1

Nytt för i år är att vi har fått ett ljudboksammarbete med Bokus Play! Inte nog med att ni får lyssna 45 dagar gratis om ni registrerar er innan årets slut, utan så länge ni har tjänsten har ni dessutom alltid 10% hos Akademibokhandeln! Vi bifogar foldern där ni kan ta del av erbjudandet och som ni sedan även kan sprida till vänner och familj.

Vi har också fått ett nytt designsamarbete vi är väldigt stolta över! Efva Attling har formgett en rad underbara produkter som bara säljs hos oss. Det är en stilren kollektion prydda med några av hennes mest kända designer. En given julklapp under granen eller i ett postpaket!

Välkomna in!"

hälsar Akademibokhandeln i Hansa, Malmö

Detta är ett digitalt möte och du ansluter via länken https://zoom.us/j/99148764835?pwd=cVBteDErK01yTFFmVkI5dklKdkJFQT09 

Dela gärna länken med någon/några som också är intresserade av tips om god julhelgsläsning!

Varmt välkomna!