Som du säkert vet är våra möten digitala tills vidare. Det betyder att du i våra inbjudningar till mötena, får en länk för att komma med i mötet. 

Länken ligger öppen från 12.00 vilket ger dig möjlighet att mingla med övriga deltagare fram till att vår president öppnar mötet 12.15. Vi beräknar avsluta senast 13.00. Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor. Dela gärna länken med andra som är intresserade vara med!
 
Under "Läs mer" hittar du tips på hur du ansluter till mötena.
 

I inbjudan kan det kan stå  så här: 

Anslut till zoom via denna länk:
 
Meeting ID: 991 4876 4835
Participants Code: #
Password: 442288

Det finns en app "Zoom Meeting" och det kan va praktiskt ladda ner den. Frågan om du vill göra det kommer upp när du klickat på länken för att ansluta.
 
Om du ansluter via dator, mobil eller surfplatta så klickar du på länken och följer instruktionerna du får. En fråga kan vara "Vill du öppna Zoom" och det vill du ju.  Vidare kan det kan handla om om du vill vara med i bild (video) eller om du vill använda datorns ljud etc. 
 
När andra pratar, kan det vara bra stänga av din mikrofon - mikrofonsymbolen hittar du längst ner till vänster när du är ansluten till mötet. Klicka på den när du vill stänga av eller sätta på din mikrofon.

Här kan du se zooms egna instruktionsvideo https://www.youtube.com/watch?v=hIkCmbvAHQQ men det finns många fler att välja på. Här är ett annat exempel https://www.youtube.com/watch?v=PcUgz-j3SPI

Om du inte lyckas - hör av dig bums, så hjälper vi dig!